Усе дарило нам життя

Усе дарило нам життя,
Здавалося все просто…
Світили справжні почуття,
Безбарвно тліла  розпач.

Від підлий зради каяття
Кували серце щільно.
На захід, клонеться життя,
Як сонечко,  повільно…

Та все ж, одна  щаслива мить,
Будьття  на світі дивне:
І вже нічого не болить,
Бо все,  давно простив я!
                2016 р.


Рецензии