Знову спогади мою уяву дражнять

                Ш. Н

Знову спогади мою уяву дражнять,
Та у травневий ліс  бажання зве…
Приходило мені кохання справжнє,
Та тільки згадка у душі живе…

Не забуваю я,  тебе єдину,
І в серці жаль, що тебе втратив я,
Спасибі що була, мов казка дивна,
Та я ж не знав, що доле ти моя! 

А у ночі, у спогади поринув,
Почую голосні твої пісні
Невже тебе я більше не зустріну,
Що б знову опинитись в тій весні..

Невже ти вже пішла із цього світу?
Ні що  не верне давню ту пору….
Я піднесу тобі весняні квіти,
Вустами припадаючи до рук.
                2015 р.


Рецензии