Вино за избрани

Пил ли си шейтанско биле
пълно с дъхави треви?
Върху мойте устни, мили,
огнен залезът кърви.
Виното е за избрани,
вкусвай го щастлив нощес.
После през леса ще хванем,
най-загадъчния лес,
в който има феникс-птици
и кошути, и сърни.
Взри се в моите зеници,
ален залезът звъни,
като сребърна камбана,
като мелодичен чан.
Виното е за избрани,
ще го пием дълго там!


Рецензии