Тиша

Ти мовчиш. Ми усі мовчимо.
Кожен з нас щось ховає в душі.
Дехто міцно вхопивсь за кермо,
Дехто… В улюблені серцем вірші.

Я мовчу. Ми усі мовчимо.
Зовні тиша, всередині крик.
Розкажи… Все не пройде само,
Не відсохне за мить язик.

Стане легше, а може не стане…
Знать хоча б, що усе не зазря.
Вірю я, все погане розтане
І впаде в глибочезні моря.


Рецензии