На нашите освободители

                Вие сте скъпо купени;
                не ставайте роби на човеци.
                1 Кор. 7:23
Тогава, когато
спокойно крачим,
спокойно дишаме
и се усмихваме,
когато спокойно се молим
на нашия Бог,
помним ли,
че свободата ни
е скъпо купена?


Рецензии