Сховай мене

Сховай мене від натовпу.
Сховай від одинокості.
Я хочу тут і зараз
Жити з тобою поруч.

Найбільший дар людини -
Мислити абстрактно.
Найбільше розчарування -
Цим не користуватись.

В кожній дівчині - музика,
В кожному хлопці - пейзажі.
Ти кажеш, в мені - симфонія.
В тобі - "Дев'ятий вал".

Ти дивишся прямо в очі.
Ти перша людина з усіх,
В чиї я дивитись хочу,
Тому що вірю тобі.

Коли помилки закінчатся -
Куди нам далі іти?
Про що говорити і мріяти,
Коли планета зупиниться?

Коли закриваєш повіки -
Довіряєш себе таланту.
Це єдина річ у світі,
Яка веде тебе правильно.

Немає добра і зла.
Немає плюса і мінуса.
Я просто час і життя.
І ти, щоб кудись його
Витратити.


Рецензии