Весняний подих

Весняний подих прохолодно чистий,
Весна іде як діва урочисто,
Іі надія світла і яскрава,
Пливе серед дощів велична пава.
А ми чекаємо іі у серці віра,
Чомусь у всіх до неі є довіра,
Вона растопить нас в своій любові,
До нових звершень ми уже готові.
Відкриє двері в світ краси і сонця,
Квітуча вишня зазирне в віконце,
І ти відчуєш що прийшла весна -
Хай мир дарує і несе любов вона!


Рецензии