Сафарi

Ми можемо прожити без права,
Чи не отримати дозвіл,
Та знаєш моя люба, кохана,
Я буду на іншій дорозі

На іншому тротуарі,
Втичу бо знаю, що треба,
Поїду мабуть на сафарі,
Чекає на мене там ферма,

Ти можеш сказати, що знаєш,
А я відвернусь "ненавмисно",
І стану я трішки примарой,
Бо буде так само нам тісно,

Ти хочеш залишитись містом?
Залишитись сотнею з сотень?
Не треба говорити собі,
Що буде наш місяць "жовтень",

Бо буде він егоїстом,
Невдача, що втрачена словом,
А я наповню все змістом,
На секундочку і тимчасово,

Не думай про мене, що знаєш,
І не кажи собі, що так треба,
Колись мене та й згадаєш,
"Колись" уже не потреба.


Рецензии