верба

Хай завжди мене Верба
тай Додому ПОВертА!!!!!!!


і стоїть моя хата одна...
і землю мою відібрали
і я тепер на моїй Україні
чужа..
так сусіди мені казали
і брат...

А серце моє болить
благає
я не чужа
і ніколи не була
чужою
бо я на Україні зросла
і батьки мої там поховані..
і думи мої і мрії мої
над моєю землею
літають
..І тільки мова
моя
як сестра
завжди зі мною

 


Рецензии