Залишилась остання крапка...

залишилась остання крапка,
метафора, алегорія, сонце,
та скрипка давно не лунає,
від цього я сам є у шоці,

безликий нещасний затихне,
і тіню постать та стане,
в мовчанні все так як у горах
у горі все так як в мовчанні,

от ми й перебули ту зиму,
весна вже блукає в домівках,
відкриті божественні ставні,
на олімпійських верхівках,

безликий давно попрощався,
у горах, в сльозах і мовчанні,
метафора буде вже миттю,
Боги не є бездоганні,

і холодом світанковим,
я зранку зилишу примітку,
мовчання – метафора злого,
Алегорія є моя квітка.


Рецензии