***

У любові простору немає,
У любові одна мить то є роки.
Кожен хоче, та не кожен знає -
Почуттів не буде з помахом руки.

Запитай про себе: "Що така за річ,
Що від неї сяють очі та душа?"
Та скажу одне: любов є темна ніч,
Де зірки в цілунках і віршах.


Рецензии