Коли ми знайдемо скарби

Коли ми знайдемо скарби
І все закінчимо почате,
Між днів невпинної журби
Проллється світло величаве.
Подій яскравих новизна
Всевладно візьме в свої руки.
Чи то любов, чи то весна, –
Поглине маревом із звуків.
Радій, душа! Нарешті сон –
Минув і скресла миттю ява.
Навіщо ж ти цупкий резон
Вкладаєш стрімголов до сяйва.
Яке вже вкотре обпече,
Можливо, навіть приворожить,
Отруїть зіллям, не втечеш…
Лишень облишити б те «може».
Лише б забути назавжди
Оту холодну дійсність хмарну.
Радій, душа! Радій і жди, –
Твої скарби відчинять браму.

11:47, 2.03.2016 рік.

Зображення:


Рецензии
Дуже гарно про"скарби душі",дякую!

Галина Рыбачук-Прач   29.03.2016 20:58     Заявить о нарушении
Вельми Вам вдячний за відгук! Благополуччя!!!

Прокопенко Юрий   29.03.2016 21:03   Заявить о нарушении