Кричалки до першого матчу 1 4 кубка укра ни алекса

Кричалки до першого матчу 1/4 Кубка України «Александрія» –  «Динамо» ВІВТОРОК (01.03.2016), початок о 19:00

 

Автор:

«Александрія» та «Динамо»

Свій матч у Киві зіграють…

Кияни грають у гостях!

То ми питаєм: «Як же ж так?»

 

Фани «А»

Для тобе ми «Александрія»…
Хоч – на край світу! Навіть в Київ!
Везуть лише за 50…
Дорослих, молодь та малят!

 
Примітка:

На клубному сайті ПФК «Александрія» є інформація про те, що можна поїхати на матч за 50 гривень.


Фани «ДК»

Александрія – не «Ман Сіті»…
Тож будем краші ми у світі!
Кураж впіймаєм у вівторок…
Й наб’єм голів, мабуть, штук сорок! 

Примітка:

«МанСіті» - скорочено команда «Манчестер Сіті»

 
Фани «А»

Ми скромно скажемо: «Фіг вам», ..
Бо тренер класний в нас – Шаран!
Найкращий в світі – чесно слово.
В минулому … киянин Вова!

 
Фани «ДК»

«Динамо» - то є сила в русі!
То ж від стоячих вас – тащуся!
… Були так близько до мети…
А феєрять он знов – «кроти»!


Примітка:

«Кроти» - прізвисько у фанів команди «Шахтар» (Донецьк), яка віграла в матчі Ліги Європи у гостях у «Шальке-04» з рахунком 0:3!!!

 
Фани «А»

Ми віримо в свою зорю!
І бій дамо ... і «Шахтарю»!
Ми, як англійськи «городяни»,
На «одній лівій»  граєм з вами!


Примітка:

«Городяни» - прізвисько «Манчестер Сіті»

 
Фани «ДК»

Ми віримо в свою команду…
Тож буде все у неї ладно!
І молимо: «Дай розум Боже!
… І схем найліпших для Серьожі!..»


Примітка:

Серьожа – головний тренер «Динамо» - Сергій Ребров


Фани «А»

А плакати вам всім – не гоже!
Хоча ми – теж вас переможем!
Запорожан, Чорній й Банада
Зіграють з вами «так, як нада!»

 
Примітка:

Андрій Запорожан, Артем Чорній й Євген Банада – гравці ПФК «Александрія»

 
Фани «ДК»

На світі всякий фахівець
Вам скаже, хто є молодець!
Коли «Ярмола», Гармаш й «Хач»…
То виграємо той ми матч!

 
Примітка:

«Ярмола» – Андрій Ярмоленко, Гармаш – Андрій Гармаш, «Хач» - Євген Хачеріді – основні гравці «Динамо» та збірної України!

 
Фани «А»

В нас виграти – пуста робота!
Бо є в нас Новак на воротах!
З ним браму «ділить» Леванідов…
Тож буде все «у кращім виді»!

 
Примітка:

Євген Новак та Владислав Леванідов – воротарі ПФК «Александрія», грають по черзі!

 
Фани «ДК»

За тебе ми кричим «Динамо»!
Ти Сонце, що завжди із нами!
Ми віримо у перемогу…
І зробимо усе для того!

 
Автор

Нехай цікавим буде матч!
І вИграє… як зазвичАй – Глядач!
То ж всі ідем на «Олімпійський»
І кричимо, й співаєм пІсні!


Рецензии