Секта

Проживи двісті десять років
без світла,
Кроків п'ять пройди
мов в молитві,
І побачиш яка роль
привітна,
Зачекалась тебе на Землі,

І все життя немов у Ноя,
Терпляче жде і вірить в те,
Що ти не зірка із Плейбоя,
І це мабуть є головне,

Ти куриш люльку
десь в під'їзді,
Чи дешево формуєш кайф,
І двадцять вісім гуманістів,
Кричать:"Від себе не тікай",

І не кидайте в віру слово,
Що не відноситься до вас,
Бо віра та лиш буде "секта",
Запам'ятайте про запас,

Я лиш сміюсь як бачу Бога,
У сектах, вірувань... біда...
Комерція та є "тривога",
Без слів хороших й без стида.


Рецензии