вiн давно

Він давно питає, чи добре ти
І ти йому кажеш: авжеж.
А у тебе в голові лише оберти,
І ти ладна хоч казна що з ним попробувати,
Більше не знаючи меж.
Він цілує тебе у шию, так, ніби з'їв би,
Ніби даючи згоду перетинати кордони, і
Тепло, мов опалення розливається у верхівках,
І обидва ви вже переконані.
Наче ніколи не прийде сюди покоївка,
Відпирати відбитки найблищого рукостискання.
Він кусає тебе щосили і каже:"Пані,
А не хочете випити трохи вина?"
І тебе ніби струмом б'є у наповненій ванні.

Злив нам
Більше не бачити,
Погода не має жодного значення,
І водії таксі відмовляються від оплати.

Ви удвох відкриваєте теми, що навіки вже будуть цікаві,
Залишивши у вітальні смокінги та бушлати
І навіть
Обов'язково білі кросівки ен бе,
Він готовий тепер просто мати тебе,
Не розкриваючи хвіст, ніби паві.


Рецензии