Напередоднi весни

В ночі, коли сховались зірки,
І небо темне над Дніпром,
Всі мрії знов про Україну,
Про те, що знову за вікном

Весна, яку усі чекали.
Весна нова, що знов прийшла.
Про неї  лиш розповідали
Вірші, шукаючи тепла.

І ось вона перед планетою,
Що в космосі одна летить.
І дуже вдячна я за це їй –
Весни  устами правда говорить!

Уста ці в мить розкажуть правду,
Про те, як було все до нас.
А я колись таки позбавлюсь
Неволі, смути та образ.

Колись я стану сильною, вільної.
До сонця тягнеться рука..
І очі Всесвіт в мить відкрили.
Назавжди тільки самота…

29 лютого 2016 року.


Рецензии