Туган конен, котлы булсын... Ду а...

Туган конен, котлы булсын,
Тормыш юлын, балкып торсын,
Жанын,а тынычлык Аллах бирсен,
Сау сэламэт булып яшэ,
Сойгэн халкын бар янэшэ,
Миллэтебез, илебезгэ чын ярдэмгэ.

Туган конен, котлы булсын,
Хезмэтен, илне кутэрсен,
Халык рухы иман белэн куэтлэнсен,
Гэмэллэрен, урнэк итсен,
Болгар-татар бердэм булсын,
Гыйбэдэтлэр гэмэлебезгэ эйлэнсен.

Туган коненн, котлы булсын,
Доньяга иминлек килсен,
Казаныбызнын, учаклары сунмэсен,
Килэчэк буынга буген,
Горурланыр тэжрибэлэр,
Файдаланыр хэзинэлэр эзерлэнсен!

© Римма - Карамниса


Рецензии