Ометен, не озмэ татар баласы...

Ометен,не озмэ, татар баласы,
Ометсезлек, ул, бары Шайтаннан.
Элегэ, син, донья.... донья  куасын,,
Тик доньяны тотып булмый, белэм....

Миллэт, миллэт диеп, уйларын, кайный,
Иманын,ны устер ин, эвэле.
Миллэттен, югалмас дин узэгендэ,
Аллаh кушканын кылса гамэлен,.

Гэмэл - гыйбадэтен, бергэ баралса,
Донья юлларын тозэтеп, пакълап,
Телэклэрен, омет белэн парлашып,
Ашыр Аллаh  ярдэмен алып hэм туплап.


Рецензии