Серпень

Серпень завжди спекотний
Аж вигорають очі
Сльози ллються дівочі
Вечір такий самотній

Знов зорепадом тануть
Білі листи кохання
Здається всім,що в останнє,
Всі почуття минають

Завтра дощі на оселі
Славно пишеться вдома
Все це мені знайомо
Думи мої невеселі

Вперто чекаю звершень
Мрію про теплу воду
Знаю,пройде негода
Всіх привітає серпень.


Рецензии