на хiба таке життя

Хіба для людини гурти ті чи зграї?
Хіба для людини принизливий заклик,
Без котрого жоден не ступить до раю?
Відверті думки взагалі не зважають
На кимось дотепно змальований наклеп,

Бо так і погине дитяча незгода,
І вийде в нулі підліткових полюцій,
Не дасть і зернятка у нашу породу.
То краще вже пекло, ніж рай в нагороду
За стадне бажання прожити в багнюці.


Рецензии