Як добре

Як добре те, що Ви не мною хворі,
Що я для Вас не той, хто так потрібен,
Як добре, що усі на світі твори
Нам не підходять. І ми нерівня.

Як добре те, що Вас не бачу днями,
хоч іноді приходите у сні…
Як добре, що обіймають Вас руками,
І що це не дозволено мені.
Я дякую за все Ваше мовчання,
За ті слова, що так і не сказали,
за те, що я не є Вашим бажанням,
за все, за все, що Ви мені не дали.

Як добре те, що є з Вами людина,
Яка собою Вам заміняє ліки.
Я дякую, що мною не хворіли
І дякую, що Ви в мені навіки.


Рецензии