Тримай

Закінчилась кава, засох навіть мед,
Лиш тільки ритм кроків твоїх чутний,
В руках тримав я твій Тибет,

І я завжди був у твоїх ніг,
І кулі пролітили через серце,
Чи може то обставин збіг,
У щирому прямому сенсі,

Капучіно у дешевому кафе,
Чи лате десь у Франції на Сені,
Не прощай мене понад усе,
Навіть коли я обкурений й на фені,

Таке собі життя всіх наркоманів,
І орфографія вже не допомагає,
Коли закоханий у себе,
Коли зрання ще не світає.


Рецензии