Чому ти залишиш мене у серцi

Чому ти залишиш мене у серці?
Чи правда, що колись я побачу тебе?
Ні в снах, ні думках, а в реаліях казок,
Мій світ крізь твої очі, обійму мов себе,

Залиш мені тисячі шансів на сотню,
Залиш мені самую себе,
Пробач що я тихий і не жорстокий,
Та кохання до тебе навряд та й мине,

І стільки слів було сказано мною,
Жорстокий досвід, помилки, граблі,
Ти, остання надія на радість,
Ти - мої квіти в камінній імлі.


Рецензии