Немцов Б. Е

Народження, продовження людського
До вічного - домішене живе

До хліба житнього у волошковім полі
До мрій грози що б'ється в гребню хвиль
До сонця-марево пустельної спекоти
До місяца холодного в ночі..

Спочатку кажуть начє було слово
Аж потім мор-війни, безодня сліз..

То як тлумачить "Бути чи не Бути"?
До кого я схиляюсь у пітьмі ?
То як вбиває батько свого сина ?
Як немовля від голоду кричить !

Нам кажуть Брат на Брата - Досить !
То Ви до нас в "Троянському коні"
Понівечили самі Людську мову !
Забракло духу совість розуміть

В країні мрій Ми зараз, Ви у пеклі
Б'ємось на смерть щоб "Бути" у віки
Із всіх питань до Вас, якшо відверто:
- " Як сповідатись будете у мглі ? "

- До Раю.. зась ! Там буде тільки Диво!
Людське, велике, жертовне, міцне
До вічного домісимо Живого
- ГЕРОЙ  НЕ ВМЕР ! Борісь !НЕМЦОВ..Б.Е...


Рецензии
http://stihi.ru/2021/02/27/6599
Мы писали об одном и том же.Очень люблю язык моих дедов.

Лидия Зимонина   02.12.2021 22:04     Заявить о нарушении
Немцов-єврей,поперся в Росію і там проти Росії. Не читав Бога.Темна людина.Найкращого.

Решнивецкий Виктор Петрович   11.12.2021 11:03   Заявить о нарушении