Почати знову жити

Чому буває так погано
Від того,що вже все пішло,
Слова,що один одному казали,
Кохання, як і не було.

Пройшов той час, коли ви були разом,
Пройшла уся приємність почуттів,
І вас нема,і слів ваших немає,
Живи тепер одна на самоті.


І як тепер почати знову жити,
Коли в тебе всю душу розрива,
Від болі, що не з ним прожити
Ти маєш все своє життя?


Рецензии