Пташка

Рано вранці у садку пташка заспівала,
що пройдуть ці дні складні,щоб я не сумувала.
Я на пташечку дивлюсь і милуюсь співом,
сонечко зігріє нас ми розправим крила.
В далечінь,у синю вись глянемо з надією
Теплий дощик окропить,збудуться всі мрії.


Рецензии