Навколо тишi

Навколо тиші пахощі розлиті,
Ніч як відбиток неба на землі,
Навряд чи десь таку знайдеш у світі
Неперевершену красу в імлі.

Лише луна – мембрана цвіркунова –
Дише бузком, полином і жасмином,
Дрімає вітер. Місяця підкова
Вчорашнім сонцем тихо гріє спину.

Чи вже сьогоднішнім?
Яка у тім різниця?
У прірві часу теж дрімаю я.
Буде цвіркун мені бузковий сниться
До вранішнього співу солов’я.
29.02.16


Рецензии