Речовини

речовини зворотньої дії -
створили між нами наш всесвіт,
від кайфу амфетамінів,
поринув у вирій цих бесід,

із хмарами і відчуттям смуту,
дощем планету закуту
на золотисті замки почуттів,
від неповнолітнього буту,

і вітер вже візуально помітний,
під світ рожевих сценічних хмар,
від кайфу амфетамінів,
без сенсу душевний тягар,

Ось в цьому і є "modern love",
і скритність вже давно не проблема,
можливо комплекси він подолав,
Та все ж залишилась "дилема".


Рецензии