verse writer loves you

Привіт моя улюблена книга емоцій,
О як обожнюю запах твоїх сторінок,
Ера ночей тихих лежить квітками на підлозі ,
Твої сторінки створюють разом унісон,

Ти не забута мною ніколи,
Епоха страждань, і улюблених слів,
Блукають десь у свідомості моїй,
Еталон краси морських кораблів,

Осталося лиш вірити в себе,
Без тебе книго емоцій, прощай,
Омріяна осінь, небо в алмазах,
Життєва пісня як Сплін той співав,
Нічого, навіть пачка лежить досі пуста,
Юність була швидкою помилкою,
Є книга, є сонце й пітьма.


Рецензии