Кордон

Моя Північная Корея,
І смерть, і драма - епопея,
Все вже змальовано в театрі,
Від точки "А" й до точки "Б",

Відрізок від Пхеньяну до Сеулу,
Активізує формулу минулу,
Де без троянд, як без кохання,
Кордон засипаний в сльозах,

І це чомусь трагедією зветься,
і знає кожне українське серце,
Де без троянд, як без кохання,
Кордон засипаний в сльозах.


Рецензии