Будь собою

Будь собою до останнього кадру кіно,
До прозорого кубика льоду,
Будь собою – іншим буть не дано,
Коли отримаєш сповна насолоду,

Не ставай «как запущенный сад»,
Не ведись на сотні обмежень,
Хочеш жити – не бійся, що терпкий осад.
Хочеш вмерти – лише без обстежень.

Будь собою як можеш будь.
Від першого й до останнього тижня,
Бо та шваль, те «яке-небудь»,
І є твоя сакура-вишня,

І будеш нести тягар той завжди.
З понеділка по понеділок,
Прокинешся зранку, а в серці сліди,
Від розбитих білих тарілок.


Рецензии