Одержима

Боже як хочется у подушку носом уткнутись,
Нікого не бачити,нікого не чути
Адже кожен може спіткнутись
Та не кожен може забути.

Скільки болю та образ
Один одному принесли
Скільки ти казав солодких фраз
Але любов ми с тобою не донесли

Дай мені хоч маленький знак
Стрільни очима,поворухни рукою
Я усе побачу у своїх снах
І від тебе втіку рікою

Проходе літо, осінь та зима…..
Усе проходе,але ж ти..
Я досі тобою одержима…
Кроули


Рецензии