Цукор

Мрії це єдиний тихий вітер,
І цукор і кофеїн,
Зі мною завжди старий містер,
Що пропонує кокаїн,

На вухо солодко він шепче,
Що долю втратив я давно,
Та ні, знайшов, давно, єдину,
Філолог, мила як в кіно,

Це справді та, питає містер,
А я мовчу, жую три букви "так",
Секрет у тому що це місто,
Моя планета, мій маяк,

І містер встав, за двері вийшов,
Не повертався дідуган,
А я весь час цей милувався,
Як же прекрасний Океан.


Рецензии