Велик

мінімалізм до теплих слів "мовчати"
як промінь сонця відбивається в зіницях,
і позитивно все - мабуть то наш початок
за рогом сміх і фраза "та годиться",

Та велик той вже буде лиш дитинством,
при спогадах як ми ходили разом
і в світі буде тоді спокій,
коли помруть всі щирим й добрим сказом,

А я зайду в свою кімнату,
накрию стіл й візьму веделку,
відкушу хліб й закрию хату,
сімян в карман насиплю жменьку,

Брігада тут, і Вітя Пчьолкін,
І всі ті чорні Мерседеси,
ритмічно все і незабутньо,
і нафіг всі дешеві стреси,

Прощай же світе позитиву,
сатира доброти і сміху,
Піду я їсти і мовчати,
Тримати за волося втіху.


Рецензии