Вокзальная пляшка

Мільйонів кубиків льоду,
Не вистачає мені до зими,
Без ніжності й трішечки рому,
Кохання вкрилось крильми,

Сотні й десяток смарагдів,
Загублені в туманах ідей,
На зупинках вокзалу насправді,
Сигарета - великий трофей,

Та яке ж віскі без запаху,
Без аромату нічного життя,
І ми - золоте покоління,
З квартир виходять тумани сміття,

Так само проходить рік за роком,
За пляшкою, в туманах ідей,
На зупинках вокзалу насправді,
Сигарета - великий трофей.


Рецензии