one way квиток

Термінал "B" - все до болі знайоме,
вперше зі мною таке дежавю,
Турбулентність думок,
хвилина до взльоту,
а в руках єдиний one way квиток,

Оголошення рейсу
і натовп крикливий,
Повний трешу виходить
з туманом людей,
А з ним і я дико сонливий,
Повний щастя й
бурхливих ідей,

Саме зараз закінчилась посадка,
рейс до Торонто, ну а я їй пишу,
Щоб десь та й колись була у нас згадка,
коли разом з літаком країну лишу,

І назвуть мене всі емігрантом,
хтось засудить чи скажуть "нехай",
а причина у наших гарантах,
Можновладцях -"країну кохай"


Рецензии