28, 02, 2016 Працяг

У кожнага свая ёсць думка... на гэты конт, на гэтую падзею, але, калі няма ідэі, то грош мо кошт усяму, што зараз дзеецца. Такія сумныя высновы прыйшлі мне ў галаву, панове. Сяджу вось, плачу над сабою, над лёсам , і сваім, і вашым... не хочацца мне быць падпаскам, бо пастухі, ганяюць што на выгул статак- дурныя, гідкія, нахабныя ...
Такі вось спіч ...ён не дае мне ўвесці мозг свой у клінч... і піце кавы шмат, таксама і на ноч, хто як сава, да інфармацыі ахвочы...


Рецензии
Святлана, нічога не дарэмна. Як некалькі хвілін таму казала, справа толькі часу.
З павагаю і шчырасцю,
Света

Светлана Кабанова-Рожко   28.02.2016 18:46     Заявить о нарушении