Пригадай, i зустрiнемось

 

З беріз спадали чисті роси
Тьохнув пісню соловей в гаю,
Ти розпустила свої коси
На пишну грудь тоді свою.

      ПРИСПІВ.

Давай зустрінемось,давай,
Хай здійсниться жаданний сон.
Давай зустрінемось,давай,
І заспіваєм в унісон.


Ще треті півні не співали
Пролітали з далеких країв журавлі,
В гаю ми з тобою чарзілля шукали
Там світилися очі,твої і мої.

Та деж ти,поділась,лелеко,
В височінь полетіла,куди?
Душа відчуває,що ти не далеко
Вернися,кохана,чекаю завжди.


Рецензии