Водоспад

          ВОДОСПАД

Водоспад весь час регоче,
В лісі так шумить, реве.
На весь простір, що охоче
Йому спів свій подає.

Його вода кришталева,
Срібна, стрімка, крижана
Гулко падає, шалено -
Вдалечінь чутна струна.

Ой, вода - вода пісенна,
Вітерець тобі співа,
Тому ти завжди весела
І ніколи не сумна.

Водоспад зітхає, стогне,
Виграє як водограй,
Його спів над лісом  лине -
Приспів шле в зелений гай.

Ти лети, лети, водице,
Бринькай жваво по струні,
Лісова твоя криниця
Хай залишить спів зорі.

5.02.2012


Рецензии
Очень красиво! Какой он все-таки певучий - украинский язык!

Полианна 27   26.10.2017 21:23     Заявить о нарушении
Дякую Вам, шановна!!!

Виктор Плут   26.10.2017 22:57   Заявить о нарушении