На пiдлозi домашнього свята...

                http://www.stihi.ru/avtor/prima1
                Однокашнику, із Днем народження!


Таким твій День народження сумлінно
на лютий випав, що наприкінці
з кінцями звести вирішив конці –
у день такий назначити Правління,
яке до Виборів вас мусить захищати,
структури, що порушені, створити,
хай тимчасово… має сенс і те:
за час цей встигнуть переговорити
багато чого…може, посварити
того з отим,
роздмухуючи дим
і залишаючи зерно, що проросте…

Сашко, ти все ж побережи себе,
бо не святий же все-таки ребе'.
Прохаю, не залазь на постаменти:
чого там варті ці аплодисменти,
якi зірвеш у купи тих людей,
враз кучугурою що можуть стати –
у розсип по притулках і по хатах…
А ти, як завжди, – цілий гурт ідей,
які не зможеш втримати в собі,
кістьми лягти готовий в боротьбі,
і замість Ілліча лишитись на посту,
коли його, не дай-то Бог, зметуть…

Якщо по справедливості , чин-чин,
тобі би стать майбутнім Президентом.
А поки… хоч агентом, хоч презентом
для жінки стань…будь, ласка, відпочинь!


 27. 02. 2014
-27.02.2015
-27.02. 2016

Аватар: Сашко у своїй Тюринці (Харків),
пов’язаній з дитинством та юністю


Рецензии
Душевний твір... Сподобалось....

Артур Грей Эсквайр   28.02.2016 01:56     Заявить о нарушении
Спасибо Вам, Артур.
Приду по светлому дню познакомиться,
уважительно,
Света

Светлана Груздева   28.02.2016 02:22   Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.