Фикирар

Йиф атайла заз и дуьнья мич!и я,
Рикlел даим чlулав перде хьайила.
Дагъвидин рехъ гегьеншни я,михьи я,
Леке татай уьмуьр тухуз хьайила.

Зи фикирри жакьвазва зун дат!ана,
Тухузва зун чиг ацукьай уьруьшрай.
Лугьумир хьи авазвач вин дердина,
Бахтуникай,рик!ин са к!ус багъишай.

Цlелхем хьана элкъвезва рик! дуьньяда,
Вун уьмуьрда пайда хьана хабарсуз.
Михьи гьиссер гьатнава хьи зи чанда,
Къати жезва ялав рик!е кьадарсуз.


Рецензии
Гзаф хъсан ч|алар я👍

Окбар Сайфаев   20.04.2017 15:16     Заявить о нарушении