***

Бряжчи ть, тілінькай е і дави ть.
Брини ть, понурившись, й мовчи ть.
Залишити сь,
морочити ся,
Бажати.
Повинний вчити ся про грати,
 граючи,
тікаючи
Картати
ся.
Забути
ся.
І Де? Зникай е. Існуватиме.
Пізнай еш, рівняючи з нерівне не
До читане, до писане, по тліле.
  Мерехти ть, палай е.
Життя.
         Щомить себе втрача й.
Є.


Рецензии