***

       Гатфар.
Хуш гатфарин цуьк я Вун
Мани ядай нуьк1 я Вун,
Къацу жедай чуьл я Вун
Халкьариз хвеши жедай цуьк я Вун.
Рагъ хкеч1на цфедкай,
Экуь хьана вирина,
Къацу хьана чуьллер тамар
Атана Чаз хуш гатфар!


Рецензии