Ранок

Темне небо, прокинувшись  вранці,
Зорі склало в мішечок атласний.
Розім"яло затерплії пальці –
День малює весняний, прекрасний.

Акварелями легко, бадьоро
Доторкнулось до хмарки сумної.
Сік рожевий розлився прозоро,
Віддзеркалив небесні сувої

В річці темній, що бігла за луки.
Та, даруючи колір той квітам,
Заспівала. І лагідні звуки
Обіймались із хвильками світла.

Розквітало живе все від того –
Зеленіло, сміялось, раділо…
Я ж,  від погляду  ніжного твого,
Прокидалась весняно-щаслива…
26.02.2016


Рецензии
Майстерно написаний вірш! Прекрасно...

Артур Грей Эсквайр   27.02.2016 01:29     Заявить о нарушении