На березi весни

Де пронизує, розтанув лід?
 У тих місцях , недоступних ззовні
 Вони закликають бути зовнішніми
 Але ми вважаємо за краще бути всередині
зайвими чи
Я не знаю
 Так подивишся на свої долоні
З чого вони виварені ?
 Що ти зробив доброго
 Для своєї обгородженій зграї
Чи достатньо?
Тонкий звук переливами
Це джаз або думаю
 І з такими приливами
Никогда нет не растанемся
 тупими або зайвими
 все граємось
 все играемся
Залишаємось
Только воду пьем
Нескончаем тот водоем
У березнi


Рецензии
нескончаем тот водоем, хелп ми ту кэар зе файер, we'll keep it alight together

Curiosity   28.02.2016 00:28     Заявить о нарушении