Frozen Heart

Verse I

Looking for summer,
Still watching the snowfall.
Fearless comer,
I'm breaking through each wall.
Covered with bruises,
But raising and running.
Everyone loses,
Cause dreams may be cunning.
Leave all your sorrows,
Don't look back and be strong.
Nothing can swallow
Today's urge to move on.

Chorus:

Life plays tricks,
But we've got bricks
To build again and change its plan.

Verse II

Memory flashbacks
Don't let us forget things,
Paint our days black
And lead us to nothing.
Pain can be useful,
Her kiss lights the fire,
Makes our hearts full
Of endless desire
To live life and break free,
Erase all our bruises.
Your heart with refusal.

Bridge:

Touch your past,
It's gone for good, so
Save your lust
For blazing route.

25.02.2016


Рецензии
Я русский бы выучил только за то...Пиши на родном. Он у нас настолько богат, что в отличие от некоторых, не загнан в какие-то рамки, тем самым подарив нам такую свободу............ух!!!

Александр Тульцев   26.02.2016 01:01     Заявить о нарушении
Спасибо за совет, но я и английский люблю. Посему экскьюзе муа)

Полина Демко   26.02.2016 01:17   Заявить о нарушении