Плаче снiг

Гірко, тоскно плаче сніг,
Небо сіре – на асфальт.
Свище, б'є та валить з ніг
Веремія слів зі шпальт.

Оргастичний шквал заяв
Із екранів і трибун -
Поглинає  рій роззяв
Сморід з політичних трун.

Небо сіре – на асфальт,
На гіркий столичний сніг.
А з трибун, екранів, шпальт –
Штурм свідомості, бліцкриг!..


25.02.2016


Рецензии