Yalniz fikir

Bu fikirle qalisan yalniz:
Insanin ne qiymeti var ki?
Qis olursa, olsun qarsiz -
Meselerde cakal yeyir pelengi.
Heyat bir boyuk qumardi:
Qismet bu gun elinden tutur,
Sabah buraxir serbest.
Sigal cekir, sonradan vurur -
Ne ad qalir, ne ses.


Рецензии