Знову весна

Знову весна, милий друже, знову весна!
Серце заб’ється вдвічі скоріше!
Квіти навколо, життя – яскравіше!
Небо над містом стало синіше!
Хочеться бути! Звичайно, добріше!
Знову весна! Просто любов!
Так, це вона!
2009


Рецензии