***

Я тебе пам'ятаю крізь ночі і дні
Серед тисяч зірок,серед сотні облич
І стає так спокійно,приємно мені
Ти народжуєш сон,сон народжує ніч

І нічого не жаль,не важливі слова
Наче птах у полоні твоєму лечу
І у серці любов,і шумить голова
Шаленію без тебе і знову мовчу

Мандрівник по світах,я тобою живу
Ясні очі для мене,як той океан
В теплій річці кохання до тебе пливу
Ти моя назавжди.Я тебе не віддам.


Рецензии